Tuotteet hakusanalla lentoyhtiö cook (27)

Kananpussukka

Kananpussukka

Kana Pussi Koot: 18+6.5x34 | 20+08x34 | 26+07x42 Paperit: PP-pinnoitetut paperipussit, jotka soveltuvat elintarvikekontaktiin Värit: Flexografinen painatus jopa 4 väriä MINIMI MÄÄRÄ: Alkaen 500 kappaletta
Dalya Margarita Pizza

Dalya Margarita Pizza

Hunkar Luonnollinen ja Terveellinen Ruoka Hienostunut Margarita Pizza: Yksinkertaisuuden ja Maku Yhteensovitus Hienostunut Margarita Pizza, Hunkar Luonnollisen ja Terveellisen Ruoan erityissarja, on makujuhla, joka on saanut inspiraationsa Italian ainutlaatuisesta keittiöstä. Tämä pizza valmistetaan huolellisesti tuoreista tomaattiviipaleista, mozzarellajuustosta ja tuoreista basilikanlehdistä. Yksinkertaisuuden kauneutta heijastava maku tarjoaa virkistävän maun joka suupalassa. Valmistettu terveellisistä ja luonnollisista ainesosista, Hienostunut Margarita Pizza edustaa makujen kohtaamista yksinkertaisella ja vaikuttavalla kielellä. Tuo Italian keittiön ainutlaatuinen maku kotiisi tämän pizzan avulla. %100 Alkuperäinen Italialainen Resepte: Käsintehty Italialainen Resepti, joka on Todellinen Herkku Italian Vertauskuvattomille Makueroille
Kana - Syväjäädytetty

Kana - Syväjäädytetty

Tarjontamme sisältää kokonaisia kanoja ja kanankoipia eri kokoisina. Meitä erottavat maailmanlaajuinen toimittajaverkosto, joka tarjoaa korkealaatuista kanaa. Vahvojen yhteistyökuvioidemme ja tuoteosaamisemme ansiosta voimme valita oikeanlaatuista kanatuotetta kilpailukykyiseen hintaan.
Churrasco-maustejauhe

Churrasco-maustejauhe

Churrasco-maustejauhe on mauste, joka on saanut inspiraationsa Brasilian grillauksen rikkaista, savuisista mauista. Täydellinen lihoille, grillatuille ruoille ja marinadeille. Tässä gourmet-mausteessa on tyypillisiä nuotteja Brasilian suosituista grillauksista sekä rikkaita vivahteita. Tomaatin ja grillatun paprikan pohja, johon raikas sitruunan vivahde tuo lisämakua. Churrasco-mauste tuo makua kaikenlaisiin lihoihin!
Kana Gyozat

Kana Gyozat

Japanilaiset dumplingit, jotka on täytetty kanalla. SKU: PT 0000880
Keittokirja

Keittokirja

Ateriat ovat makuja ja tapoja, joita ihmiset ovat luoneet historian saatossa yhdistämällä erilaisia ainesosia. Jotta nämä reseptit eivät unohtuisi aikojen kuluessa, keittokirjoja on aina kirjoitettu ja painettu. Kulttuurina, joka jatkuu yhä tänä päivänä, ihmiset luovat tällaisia kirjoja kokoamalla yhteen omia reseptejään. Nämä erityiset reseptikirjat voidaan painaa vaihtelevilla laatustandardeilla, jotka yleensä riippuvat rakenteesta, lukijatyypistä ja kirjoittajan budjetista. Tarjoamissamme palveluissa Furkan Ofset Painotalona pystymme tarjoamaan ihanteellisia painopalveluja jokaiselle kirjoittajalle mainittujen yksityiskohtien mukaan, jotta lukijat voivat saavuttaa parhaat tulokset keittokirjaresepteissä miellyttävällä tavalla.
Kierrekana

Kierrekana

Ainesosat: Kananlihasta valmistetut dönerviipaleet Erityiset mausteet Vesi Suola Saatavilla 5–120 kg
Kanafilee

Kanafilee

kanafilee nahalla tai ilman, tuore tai pakastettu.
Sipulipannukakut

Sipulipannukakut

Pakastetuotteet esipaistettu, 82g Ainesosat: Vehnäjauho, kasviöljyt ja -rasvat kovettamattomat (kestävä palmuöljy, rypsiöljy), vesi, munat, sipuli USA 8%, tärkkelys, vähärasvainen maitojauhe, juusto, soijajauho, makuaineet (E621), suola, sitojat (E466), sokeri, hiiva, mausteet. Chüechli suoraan pakastimesta pellille. Laita kylmään uuniin. Paista: 200°C, noin 25 minuuttia. Säilytyslämpötila: min.-18°C, sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen. Allergiatieto: Sisältää gluteenia, maitoa, munia, soijaa.
Kananmaksapasteija

Kananmaksapasteija

Tämä resepti on uskomattoman helppo (tietenkin N2O-kermakapseleilla) ja se on loistava suolainen ruoka ihmisille, jotka haluavat nauttia jotain herkullista, mutta eivät voi viettää paljon aikaa keittiössä. Valmistus kestää alle puoli tuntia ja riittää noin 8-10 hengelle. Voit myös säilyttää sitä jääkaapissa jopa 4 päivää ilman, että se pilaantuu. Dityppioksidikaasu N2O-kermakapselista pidentää kerman säilyvyyttä, joten se tulisi ladata ennen säilytystä. Ainesosaluettelo 250 g pestyä ja puhdistettua kananmaksaa 2 ruokalusikallista voita 1 teelusikallinen silputtua persiljaa Puoli teelusikallista pippuria Suolaa 2 silputtua valkosipulinkynttä 100 ml kuohukermaa 23 Graham-keksejä tai paahtoleipäviipaleita Karhunvatukkahilloa (valinnainen päällys) Valutettu kapris Puhdista kokonaiset kananmakset ja laita sivuun. Kuumenna matala paistinpannu keskilämmöllä ja lisää maksat pannulle.
Vienti Kanansiipiä

Vienti Kanansiipiä

Nauti herkullisesta mausta samalla kun saat tarvittavan proteiinimääräsi pakastetuilla kanansiivillä vientiin. Ota meihin yhteyttä viipymättä keskustellaksesi tarpeistasi tai kysyäksesi jotain.
Kanapalat

Kanapalat

Panko-uunissa paistetut kanapalat, jotka on täytetty tuorejuustolla. Täydellisiä hunaja-sinappikastikkeen kanssa.
AFRICI MIXTE

AFRICI MIXTE

Mauritiuksessa pyydetty kala toimitetaan tuoreena tai pakastettuna. Kalastus täällä Mauritiuksessa on saatavilla pakastettuna laivalla ja tuoreena.
Tupakan maku

Tupakan maku

Kaksi Omena Aromia, Kaksoisomena Aromi, Cappuccino Aromi
Imperial - Leivonta

Imperial - Leivonta

Imperial on Belgian suosituin leivontamerkki! Leivinjauhe pannukakkujen valmistamiseen, vaniljan makuinen vanukas, päällysteet jäätelöidesi parantamiseen… jo yli 80 vuotta! Imperial on saatavilla myös Ranskassa.
Pakastetut Kanansiivet

Pakastetut Kanansiivet

Tutustu kulinaarisen erinomaisuuden huipentumaan ensiluokkaisten pakastettujen kanansiipiemme avulla. Nämä mehukkaat, mureat herkut valitaan huolellisesti korkealaatuisesta kanasta ja tarjoavat herkullisen ja unohtumattoman kulinaarisen elämyksen. Nauti pakastettujen kanansiipiemme mukavuudesta, jotka tarjoavat täydellisen harmonian maun ja rakenteen välillä. Jokainen pala jäädytetään asiantuntevasti säilyttämään sen luonnollinen mehukkuus ja tuoreus, ja se tarjoaa makua, joka ylittää kaikki odotukset.
Brasilian Kananjalat

Brasilian Kananjalat

Puhdas Ei keltaista ihoa Ei höyheniä Ei pahaa hajua Ei verta Ei mustaa pehmustetta Ei mustelmia Ei kemiallisia palovammoja Ulkoinen kova kynsi poistettu Jääpitoisuus 0,3 % Murtuneet luut alle 0,5% Kosteus alle 2% Ei mustia pilkkuja C) PAKASTETTAVAT VAATIMUKSET: – Räjäytetty: miinus 40 celsiusastetta Varastointi: miinus 20 celsiusastetta. Lämpötila kuljetuksen aikana: miinus 18 celsiusastetta Brasilian kanan toimittajat Brasilian kanan viejät Laatukanan tuottajat Halal-hyväksytty
Lähi-idän Munakas

Lähi-idän Munakas

Tutustu keski-itäläiseen munakkaaseemme Cocotine! Herkullisia munakkaan paloja mausteilla, pakastettuna monipuolistamaan ruokalistojasi. Cocotine Keski-itäläiset munakkaat on elävöitetty herkullisilla mausteilla, jotta voit tarjota gourmet-maailmanruokia vieraillesi! 2,5 kg tai 10 kg
Pakastettu Kana

Pakastettu Kana

Yksinkertaisesti käytännöllistä: pakastetuilla siipikarjatuotteilla voit varastoida herkullisia vaihtoehtoja - näin siipikarjan nauttiminen on aina käden ulottuvilla.
grillikaveri

grillikaveri

Valmistamme emaloituja ritilöitä.
Dalya Sekapizza

Dalya Sekapizza

Hunkar Luonnollinen ja Terveellinen Ruoka Hienojen Valikoimien Pizza: Monimuotoisuuden Ilo Hunkar Luonnollinen ja Terveellinen Ruoka -sarjan erityinen Hienojen Valikoimien Pizza on valmistettu terveellisistä ja luonnollisista ainesosista, ja se tarjoaa runsaan valikoiman pizzoja. Tämä erityinen valikoima yhdistää erilaisia makuja tyydyttääkseen makuaistisi ilot. Valmistettu orgaanisista ja ravitsevista ainesosista, nämä pizzat varmistavat, että et joudu tinkimään mausta ottaessasi terveytesi huomioon. Hunkar Luonnollinen ja Terveellinen Ruoka esittelee perinteisiä herkkuja modernilla ja terveellisellä lähestymistavalla. %100 Alkuperäinen Italialainen Respti: Käsintehty Italialainen Respti Italian Vertauskuvattomille Makuherkuille
Dalya Capricious Pizza

Dalya Capricious Pizza

Hunkar Luonnollinen ja Terveellinen Ruoka Fine Capricciosa Pizza: Italialainen Herkku Makujen Huipentuma Hunkar Luonnollinen ja Terveellinen Ruoka esittelee erityissarjassaan Fine Capricciosa Pizza perinteisen italialaisen keittiön herkimmät maut. Tämä erityinen pizza, joka on valmistettu huolella valituista luonnollisista raaka-aineista, tarjoaa terveellisen ruokailukokemuksen. Runsaista raaka-aineista, kuten tomaattikastikkeesta, mozzarella-juustosta, sienistä, artisokasta, vihreästä pippurista ja mustista oliiveista, valmistettu ohut taikinakerros jättää unohtumattoman maun suuhusi. Tutustu perinteisen italialaisen keittiön lumoaviin herkkuhin Fine Capricciosa Pizzan avulla ja tuo terveellinen elämä hyvän maun myötä. %100 Alkuperäinen Italialainen Respti: Käsintehty Italialainen Respti Italialaisen Maun Vertauskuva
Välimeren sekoitus

Välimeren sekoitus

Munakoiso, oliivi, tomaatti ja paprikat muodostavat tämän seoksen, joka antaa tyypillisyyttä kastikkeillesi, lihatäytteille, kypsennetylle kalalle, terriineille ja muille kulinaarisille valmistuksille. Colin-Ainesosat Ref:60159402 Pääainesosat: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso Sisältöluettelo: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso Lämpökäsittely: Ei Viitteellinen annostus: 2–5 % Väri ja visuaalinen: Valkoinen, punainen, vihreä ja musta Pakkaus: 20 kg:n säkki Lavointi: Eurooppalainen lava 500 kg
Ruokaturvallinen

Ruokaturvallinen

Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %. Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
Elintarvikelaatu

Elintarvikelaatu

Elintarvikelaatuinen N2O on typpioksiduuli, jota käytetään, kuten voit arvata, elintarviketeollisuudessa ja jolla on siten tarvittava laatu tälle alalle. Itse asiassa tämä typpioksiduulin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %. Elintarvikelaatuista typpioksiduulia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon lataajissa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon lataajissa ja lisätä kermavaahdon siphoniin tai tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Typpioksiduuli (N2O) voi sekoittua siphoniin lisättyihin rasvaisiin aineisiin muodostaen vaahtoa, kermaa tai kermavaahtoa. Tämän edun lisäksi typpioksiduulin (N2O) etuna elintarviketeollisuudessa on myös se, että typpioksiduulilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Ja tämän ansiosta kermavaahto säilyy hyvänä jopa 10 päivää jääkaapissa.
Kana maksapasteija

Kana maksapasteija

Tämä resepti on uskomattoman yksinkertainen (tietenkin N2O-kermapuristimien kanssa) ja se on loistava suolainen ruoka niille, jotka haluavat maistaa jotain herkullista, mutta eivät halua viettää paljon aikaa keittiössä. Sen valmistamiseen menee alle puoli tuntia ja se riittää noin 8-10 hengelle graham-kekseillä. Lisäksi se voidaan säilyttää jääkaapissa jopa 4 päivää ilman, että se huononee. Itse asiassa kermapuristimen typpioksidi kaasua pidentää sen säilyvyyttä, joten lataa se ennen säilyttämistä. Ainesosaluettelo 250 grammaa pestyä ja puhdistettua kananmaksa 2 ruokalusikallista voita 1 teelusikallinen silputtua persiljaa Puoli teelusikallista pippuria Suolaa 2 valkosipulinkynttä silputtuna 100 ml kuohukermaa 23 graham-keksejä tai paahtoleipäkolmioita Punaherukkahilloa (valinnainen päällyste) Valmista kokonaiset kananmaksa ja varaa ne. Kuumenna matala paistinpannu keskilämmöllä ja lisää maksa.
AFRIKA SEKOITUS

AFRIKA SEKOITUS

Kalastettu täällä Mauritaniassa ja saatavilla pakastettuna laivalla ja tuoreena.